2010. november 11., csütörtök

Szolnoki Devmeet

Beszámolnék a november 6.i Szolnoki találkozóról, amire meghívtak. a Hungarikum deviantArt os csoport tartott találkozót Szolnokon, amire meghívtak engemet is. 8 ember tudott csak eljönni a majd 300 fős csoportból, mert gondolom ők tudták megoldani a közlekedést. Én voltam az első fecske, 9:25 re értem be az IC vel. várni kellett egy kicsit, de legalább felfedeztem a várótermet újra, és készítettem a reggeli fény beszűrődésével egy jó képet a padon ülő várókról. 

10 re meg is érkezett Berti aki szervezte a találkozót, és mondta, hogy kb. mikorra várhatóak a többiek. gyorsan elrepült az idő, szabadjára engedtem gondolataimat, kérdeztem, hallgattam, beszéltem, és fél óra múlva érkeztek, egészen eltartott a várakozás délig, de észre nem lehetett volna venni az időt.
Összegyűlt a csapat. Kigyalogoltunk a z állomás elé, és akkor jött a rövid bemutatkozás. Én csak pislogtam, mint béka a levesben, hirtelen meg se tudtam szólalni, de aztán megeredt a nyelvem:
  Hello Szabó István vagyok, egy kis faluból jöttem ott rendszergazda vagyok főleg 2 honlap fejlesztési felelőse a murony.hu és a muvhaz.murony.hu nagy szenvedélyem a fotózás, a véleményem az, hogy a jó kép az agyban készül el, a gomb lenyomása csak részletkérdés, és próbálom hasonlítani a fotót ahhoz a képhez.Mikor véget ért a rövid intro, elindultunk. megbeszéltük devChat en hogy le lesz, foglalva  egy bár ahova megyünk, csak először nézzük meg és fotózzuk le az új hidat, amit építenek a  Tiszán egy gyaloghidat.

Legyalogoltunk príma idő volt, aztán le egészen a partig egyik srác pac man t rajzolt a sziklákra meg a szellemeit.
Aztán a parkon át visszafelé a bárhoz. odaérve a bárhoz látjuk, hogy 16 kor nyit, és még 15 volt még akkor még.

Na, akkor irány a város egyik utcán fel, másikon le . aztán találtunk egy másik helyet, ami egy üres kocsma volt, ami nem volt szerencsére dohányszagú.

16 kor irány az állomás, mert kb. mindenkinek hasonló időpontba ment haza a vonatja busza. Elköszöntem és még egyszer megköszöntem, hogy meghívtak, és irány haza.
Még most is nehezen fogom fel, hogy én mit kerestem ott? Hisz én csak egy kép kontár vagyok egy polihisztor, akit minden érdekel, de főleg a szép színek és a gyönyörű képek.
  Tanultam tőlük ez alatt a fél nap alatt, mint egy fotós tanfolyamon.

Ennyi lett volna a beszámolóm, nagyon megérte elmenni, de szerintem Győrbe nem tudnék elmenni, az egy kicsit túl messzi lenne megszerveznem az odautamat, és nem tudnék oly sok időt eltölteni mint Szolnokon.
 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése